miércoles, 23 de enero de 2013

Gener festiu...



Sort que tinc que el gener lliure. A la facultat de filologia només hi he d’anar per fer alguns exàmens. De fet tan sols dos, perquè la resta d’assignatures les he cursades per parcials a través de l’avaluació continuada. Així que ara tinc trenta dies lliures per... preparar-me els exàmens de dret del primer semestre.
Això d’estudiar dues carreres alhora té períodes –els d’exàmens- que és una mica com preparar oposicions. I no unes oposicions qualsevols, sinó a notari directament. Transcorres molts dies a casa sense gaire activitat, ni gaires esperances que un segon títol universitari t’ajudi a la teva futura vida laboral.
En qualsevol cas, quan l’estudi és vocacional et queda el plaer de l’aprenentatge.
Una de les poques coses que em sap greu d’aquest (a banda de no poder quedar tan sovint amb els amics) és com de buit s’està quedant el blog. A veure si el mes que ve poso fil a l’agulla i ho arreglo. Us anuncio que tinc pensades dues entrades, una de Valle-Inclán i l’altre de Josep Pla.
Una abraçada molt forta a tots els seguidors i fins aviat!!

4 comentarios:

  1. Ha, ha... això és deixar senyals de vida mentre hom pren embranzida!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En això estem... en l'embranzida a veure si després podem descansar.

      Eliminar
  2. A totes ens passa això! els examens són molt perjudicials per la vida blocaire! Espero que vaguin tots molt bé i ens veiem amb Valle-Inclán i amb Josep Pla!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Celebro veure que t'animes a comentar una entrada encara que no sigui polítca ;)
      Faig broma.
      Sí, a veure si aviat tinc una mica de temps per enllestir-les.
      Gràcies pels ànims.

      Eliminar