sábado, 4 de junio de 2011

Un poco de música para no perder el compás





Ovejita sobre las Óperas Completas de Richard Wagner

Bien, cada uno tiene sus gustos. Esta tarde fui al FNAC. Hasta ahora no me había dado ningún antojo por mi Matrícula de Honor en bachillerato. De pronto mis ojos se detienen en este pack de 99€. Me alejo de la tentació y reflexiono acerca de los pros y los contras. "Es muy cara" "Pero no te has dado ningún antojo" "Pero es mucho dinero" "Pero te lo puedes permitir" "Pero son casi 100€" "Pero cada ópera de las que viene puede superar los 30€ de forma individual y aquí vienen tece óperas" "Pero..." "Y Wagner te encanta" "Vale".
Cedo a mis instintos de comprador compulsivo y me llevo el pack a casa. Sí, sí, cada cual tiene sus gustos y todos a los nuestros sin meternos con los de nadie. Si alguien quisiera escuchar alguna de Wagner ya sabe donde buscarlo, entre amigos esto es gratis.

6 comentarios:

  1. Wagner s'ho val, sens dubte. Ara, ens hauràs d'explicar quin vici s'amaga darrere de l'ovelleta.

    ResponderEliminar
  2. L'ovelleta es un peluix que vaig guanyar d'una forma completament inusual. Resulta que un dia estava amb uns amics i vam provar sort en una d'aquestes màquines d'agafar premis amb una mà mecànica. Vaig temptar la sort i la fortuna em va correspondre: vaig agafar l'ovelleta.
    Ara és un dels pocs peluixos que encara conservo en la meva habitació i vaig pensar que donava un toc informal a les òperes wagnerianes.

    ResponderEliminar
  3. Ni Wagner ni pelutxos... hi ha altres capritxos abans que aquests...

    ResponderEliminar
  4. Penso que:
    -Està molt bé que et permetis un capritx, i que aquest capritx estigui relacionat amb la música.

    Però:
    -És molt car. Bé, jo no m'ho podria permetre xD
    -Wagner? Si les seves òperes són la cosa més densa i més pesada que existeix! Hi ha òperes més maques que les de Wagner... Però bé, és la meva opinió xD

    ResponderEliminar
  5. Bé, fem el que podem. Jo en llibres i música hi tinc un bon pressupost, Ira. D'altra banda Wagner és un amant exigent, però és un gran amant.
    Galderich ¿quins són els capricis? Mira que et conec.

    ResponderEliminar
  6. Bona compra, sens dubte! I ja posats, a la propera fes-te amb els vídeos :)

    ResponderEliminar